50 cm silikonski reborn baby lutke realan 20 inča princeza djecu i djevojke djeca lutka igračka kid moda božićni poklon igrati kuća igračke

50 cm silikonski reborn baby lutke realan 20 inča princeza djecu i djevojke djeca lutka igračka kid moda božićni poklon igrati kuća igračke

23 %

HRK 538.00

HRK 698.34

Novo

U prilagođenom obliku

50cm s ilicone reborn baby dolls lifelike 20inch princess toddler girls Babies toy doll kid fashion božićni dar play house toy opis proizvoda bruto Težina : oko 1,3 kg Veličina : oko 50 cm od glave do pete materijal : glava i 3/4 udova-to je Proizvodnja mekog silikona, sigurno ne-toksičan, ali tijelo-tkanine, popunjeni pamuk PP. Lutkarske ekstremiteta mogu se kretati, mogu sjediti i ležati; ne mogu govoriti ili stajati, ne mogu biti u vodi. Oči : Tajvan high-end криловые oči, oči ne mogu wink kosa : наклеенный perika uključuje : lutka s odjećom
1.primamo Alipay, West vezu, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.
2. uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.
3.Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka narudžbe, molimo sačekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana.
1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA . (Osim nekih zemalja i APO/FPO)
2.narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.
3.šaljemo samo potvrđena adrese naloga. Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.
4. prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.
5. servis tranzita vrijeme dostupan prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima. Tranzit vrijeme može imati kašnjenje na nekoliko dana u vrijeme blagdana.
6.mogu biti povremeni kašnjenja na međunarodnoj isporuci zbog carinske provjere, lošeg vremena, kašnjenja leta. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana UPLATE, molimo, kontaktirajte nas. Mi отследим svoje parcele i ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
7. Rok Isporuke :
1. Mi želimo da Vi budete 100% zadovoljni!
2.imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka. Ako ovaj predmet je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu. Iznimka se ne događa! Trošak dostave snosi prodavatelj i kupac dva puta.
3. svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.
4.Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu, nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim uključenim dijelovima i priborom, nakon što se kupac i prodavatelj poništava transakciju sa aliexpress. Ili možete odabrati zamjenu.
1.Mi ne snosimo odgovornost za pogrešno navedenu adresu za isporuku.
2.mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, kako bi vam pomogli pravno smanjiti самозванство, iako mi nismo odgovorni za самозванство, rijetko uzrokovane vašim običajima.
3.Mi nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu nakon slanja, jer postoje neki nekontrolirani faktori tijekom međunarodne pošiljke.
1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravan proizvod (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka). Oprema dolazi s jamstvom od 3 mjeseca.
2. neispravan proizvodi moraju biti obaviješten i vraćen u roku od jamstvenog roka (i u originalnom pakiranju, ako je to moguće). Morate nam reći u čemu je kvar, i dati nam broj vaše narudžbe. MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.
3. želimo vam imati čudesne kupnje na aliexpress!
1.mi ćemo ostaviti pozitivan komentar za sve uspješne transakcije.
2.Ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga njihove kupnje, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što napusti bilo koju neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli riješiti bilo koji problem, i mi smo uvijek otvoreni za bilo koje ponude koja nas može učiniti najbolje prodavani.

Tip Elementa: Lutke
Karakteristike: Mekan, Crtani Film, Obrazovni, Model, Punjena I Pliš
Atribut BJD / SD: Lutka
Raspon Dobi: > 3 godine
brend: NPKCOLLECTION
Oblik: 1/3
Baterija: no
Stanje: Roba Na Skladištu
Upozorenje: ne može se u vodu gaziti
Dimenzije: Oko 50 cm
Tema: Film i tv
Vrsta: Modna Lutka, Baby Lutke
Broj Modela: CW0077
Broj Serija Mfg: Ультрамодные model
Paul: Djevojke
Materijal: silikon i vinil

Izbor kupca

Visoka kvaliteta po mjeri 100 cm, 150 cm 180 cm 200 cm veliki junak 6 super velika maskota Baymax mekani plišani igračka lutka model djeca su dar za dijete Novo S popustom
Visoka kvaliteta po mjeri 100 cm, 150 cm 180 cm 200 cm veliki junak 6 super velika maskota Baymax mekani plišani igračka lutka model djeca su dar za dijete

100% potpuno novi i visoke kvaliteteMaterijal : pamuk PPTežina : 4 kgVeličina : 60cm / 100cm / 150cm / 180см / 200cmStarost : >3 godinaBoja : BijelaStil pakiranja : vrećica OPP200 cm Baymax je potrebno prilagođeno (custom vrijeme : 37 dana) napomena : ako vam je potrebna velika količina ili ne možete pronaći željene proizvode u našoj internet trgovini, molimo, kontaktirajte nas za više željenih proizvoda...

HRK 175.00 188.16
High recommanded vinil reborn baby dolls silikonska imitacija lutka beba brinquedos Božić Novu godinu butik darove za djecu Novo S popustom
High recommanded vinil reborn baby dolls silikonska imitacija lutka beba brinquedos Božić Novu godinu butik darove za djecu

High recommanded vinil reborn baby dolls silicone simulated doll toddler brinquedos christmas new year boutique gifts for kids opis proizvoda bruto Težina : oko 1,3 kg Veličina : oko 55 cm od glave do pete materijal : glava i 3 / 4 udto je Proizvodnja mekog silikona, sigurno netoksičan, ali tijeloto je tkanina, ispunjen pamuk PP...

HRK 534.00 763.20
crni pas jazavčar plastike i krzna simulacija životinja model oko 21x12cm, kućni ukras Božićni poklon w5804 Novo S popustom
crni pas jazavčar plastike i krzna simulacija životinja model oko 21x12cm, kućni ukras Božićni poklon w5804

Opis : predmet je igračka veličina je oko 21х12см, jedna je stvar.kupnjom više, da dobijete više popusta .ako vam se sviđa druge igračke, molimo vas, pogledajte u naš dućan, pronaći nešto što vam se sviđa na link trgovine : šaljemo robu širom svijeta.ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, moramo odgovoriti vam u roku od 12 sati, a mi moramo učiniti sve što je moguće da ponudi bolju uslugu svim kupcima .

HRK 100.00 192.00
40 cm prekrasna velika glava Panda pliš igračke plišane igračke životinja lutka slatka crtani mekani jastuk Jastuk je najbolji dar za djecu Novo
40 cm prekrasna velika glava Panda pliš igračke plišane igračke životinja lutka slatka crtani mekani jastuk Jastuk je najbolji dar za djecu

40 cm prekrasna velika glava Panda pliš igračke plišane igračke životinja lutka slatka crtani mekani jastuk Jastuk je najbolji dar za djecu, Stanje : 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijal : mekani pliš i pp pamuk veličina : 40 cmPakiranje : 1 komad u jednom džaku opp.Napomena : priručnik za mjerenja može biti od 1 do 2 cm u pogrešci hvala za vaše razumijevanje, najbolje želje ako nešto razočaravajući, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prvo, a ne otvoriti spor izravno Hvala na razumijevanjuprodavatelj obećava plaćanje i isporuka : 1.mi uglavnom koristimo zrak poštu stup kita ili EMS ili DHL ili neki drugi.2...

HRK 55.20
besplatna dostava 3 compl. / pak. ručni rad casual odjeća odijelo košulja i hlače hlače za Barbie dječak фиренд za lutke Barbie, Ken Novo S popustom
odlična pliš igračku Mcdull flying pig pig doll mekani jastuk igračka, dječja igračka, poklon za rođendan p9336 Novo S popustom
odlična pliš igračku Mcdull flying pig pig doll mekani jastuk igračka, dječja igračka, poklon za rođendan p9336

hvala za kupovinu !ako vam se sviđa druge dimenzije ili druge igračke, molim vas, prvo se obratite prodavaču, ili sami možete ih naći u trgovini .Dostava : 1 šaljemo robu širom svijeta2...

HRK 72.00 144.00
50 cm silikonski pomlađuje baby lutke igračka 20-inčni vinil princeza dijete djevojke bebe lutka realan poklon za rođendan božić darove Novo S popustom
50 cm silikonski pomlađuje baby lutke igračka 20-inčni vinil princeza dijete djevojke bebe lutka realan poklon za rođendan božić darove

50cm s ilicone reborn baby toy dolls 20inch vinil princess toddler girls babies doll lifelike birthday present christmas gifts opis proizvoda bruto Težina : oko 1,3 kg Veličina : oko 50 cm od glave do pete materijal : glava i 3 / 4 udto je Proizvodnja mekog silikona, sigurno netoksičan, ali tijeloto je tkanina, ispunjen pamuk PP...

HRK 528.00 685.62
1pc 15cm*100cm lutka perika/kosa kovrče kose za lutke 1/3 1/4 BJD / SD diy pribor za lutke Novo S popustom
1pc 15cm*100cm lutka perika/kosa kovrče kose za lutke 1/3 1/4 BJD / SD diy pribor za lutke

Veličina : 15cm * 100cm o boja pitanjima, fotografije snimljene u naturi! Jer svjetlo ili zaslonu mogu se pojaviti mali problem s pripadajućim sjene, molimo vas, prijatelji razumiju! Dobra pucanje, vrlo realna...

HRK 12.00 19.20
Ovratnik jakne suknja trodijelno odijelo za 18-inčni američke djevojke lutke, pogodan za lutke 43CMzapf, dajte svom djetetu najbolji birthda Novo S popustom
Ovratnik jakne suknja trodijelno odijelo za 18-inčni američke djevojke lutke, pogodan za lutke 43CMzapf, dajte svom djetetu najbolji birthda

Ovratnik jakne suknja trodijelno odijelo za 18inčni lutke američke djevojke, pogodan za lutke 43 CMzapf, priuštite svom djetetu najbolji poklon za rođendan

HRK 20.00 23.94
1 compl. roza boja je boja Seksi пижама komplet donjeg rublja, pidžama čipke noći haljina + bra + donje rublje bikini odjeću za Barbie lutke Novo S popustom
1 compl. roza boja je boja Seksi пижама komplet donjeg rublja, pidžama čipke noći haljina + bra + donje rublje bikini odjeću za Barbie lutke

Čitanje prije naručivanja : Ne uključujući lutka !!!!!!!!!1 komplet=1 noći haljina +1 grudnjak +1 donje rubljeNaši1, mi smo ovisni od našeg klijenta satusfaction, da biste uspjeli Dakle, vaši naši su izuzetno važni za nas.2.Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam aktivnu povratnu informaciju.Kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve negativne neutralne naši...

HRK 12.00 13.08
1pc Kawai 23-25 cm девятихвостая Lisica plišane igračke plišani Lisica stablo Demon igračka TV lik pliš igračke životinja dječji darovi Novo S popustom
1pc Kawai 23-25 cm девятихвостая Lisica plišane igračke plišani Lisica stablo Demon igračka TV lik pliš igračke životinja dječji darovi

1pc Kawai 2325 cm девятихвостая Lisica plišane igračke plišani Lisica stablo Demon igračka TV lik pliš igračke životinja dječji daroviVeličina : девятихвостая Lisica oko 25 cmStablo demon oko 23 cmMaterijal : pamuk ppPakiranje : vreća opp

HRK 54.00 57.00
Novi dolazak 1pc model odabrati princ haljina stranke haljina lutka odijevanje haljina svadben haljina za Barbie lutke Novo S popustom
Novi dolazak 1pc model odabrati princ haljina stranke haljina lutka odijevanje haljina svadben haljina za Barbie lutke

Čitanje prije naručivanja : 1 kostim (haljina) za lutke Barbie B i drugih sličnih 1 / 6 БЖД2 haljina nije potpun čipkom, stražnja strana samo dijeli čipka (vidi sliku leđa haljine, kao što je prikazano u nastavku )3...

HRK 12.00 13.08
kreativno modeliranje bijeli pijetao igračka realan novi pijetao lutka kućni ukras i dar oko 40x18x39cm Novo S popustom
kreativno modeliranje bijeli pijetao igračka realan novi pijetao lutka kućni ukras i dar oko 40x18x39cm

opis : veličina oko 40х18х39см, bijela 41455126180aPozdrav, moj dragi prijatelj, dobrodošli u naš dućan, Hvala na posjeti! Detalji isporuke : mi ćemo brod van kroz koju odaberete što je prije moguće...

HRK 286.00 539.94
60 cm silikonska vinil lutka reborn baby toy realno 24 inčni princeza beba lutka brinquedos božić božićne darove Novo S popustom
60 cm silikonska vinil lutka reborn baby toy realno 24 inčni princeza beba lutka brinquedos božić božićne darove

60cm silikon vinil preporođeno lutka dječja igračka realno je 24inčni princeza beba lutka brinquedos božić božićne darove opis proizvoda bruto Težina : oko 1,3 kg Veličina : oko 60 cm od glave do pete materijal : glava i 3 / 4 udovi su proizvodnjom mekog silikona, sigurno netoksičan, ali tijeloto je tkanina, popunjeni pamuk PP...

HRK 532.00 770.40
Originalni Rijetke Natjecanje Morž Životinja Slatka Soft Soft Pliš Igračke Lutke Rođendanski Poklon Djeca Dječak Djevojčica Dar Ograničene Kolekcije Novo S popustom
Originalni Rijetke Natjecanje Morž Životinja Slatka Soft Soft Pliš Igračke Lutke Rođendanski Poklon Djeca Dječak Djevojčica Dar Ograničene Kolekcije

Originalni Rijetke Natjecanje Morž Životinja Slatka Soft Soft Pliš Igračke Lutke Rođendanski Poklon Djeca Dječak Djevojčica Dar Ograničene KolekcijeDobrodošli ovdje, moj dragi prijatelj ~Samo stavite super kvalitetne proizvode, osigurajte da ste dobiva originalnu igračku brand^__ _ _ _ ^Dar, sklop,ili za igračke itd...

HRK 125.94
nova pliš igračku svinja lijepa igračka stvari leži lubenica svinja lutka poklon za Valentinovo oko 60 cm Novo S popustom
nova pliš igračku svinja lijepa igračka stvari leži lubenica svinja lutka poklon za Valentinovo oko 60 cm

opis : veličina je oko 60 cm, zelene boje ako vam se sviđa 50 cm, 80 cm, 100 cm ili žute, ružičaste, ljubičaste, molimo vas, kontaktirajte nas, hvala...

HRK 191.00 359.94
15 cm, 25 cm, lutka perika toplinski duboko val kose za blyth lutka 1/3 1/4 1/6 BJD diy tkanina lutka perika Novo S popustom
15 cm, 25 cm, lutka perika toplinski duboko val kose za blyth lutka 1/3 1/4 1/6 BJD diy tkanina lutka perika

Čitanje prije naručivanja : Veličina : 15*100 cm25*100cm,Odijelo za lutke 1 / 3 1 / 4 bjdmožete odabrati bilo koju boju koja vam se sviđa.u nastavku povratne informacije kupca

HRK 16.00 17.88
kaki simulacija slatka mačka plastike i krzno za spavanje mačka model dar 27x6x20cm a97 Novo S popustom
kaki simulacija slatka mačka plastike i krzno za spavanje mačka model dar 27x6x20cm a97

ako vam se sviđa druge igračke, molimo vas, pogledajte u naš dućan, pronaći nešto što vam se sviđa na link trgovine : http : / / www.aliexpress.com / store / 1193270Opis : veličine je oko 27х20х6см.za njega je napravljen pravi krzno, predmet nije potpuno isti kao na slici, svaki komad je jedinstven...

HRK 216.00 408.00
High-end 55 cm realan vinil reborn baby lutke ručni rad princeza djecu silikon imitacija lutke brinquedos najbolji božićne darove Novo S popustom
High-end 55 cm realan vinil reborn baby lutke ručni rad princeza djecu silikon imitacija lutke brinquedos najbolji božićne darove

Highend 55см realan vinil reborn baby lutke ručni rad princeza djecu silikon imitacija lutka brinquedos najbolji božićne darove opis proizvoda bruto Težina : oko 1,3 kg Veličina : oko 55 cm od glave do pete materijal : glava i 3 / 4 udovi su Proizvodnja mekog silikona, siguran, netoksičan, ali tijelo tkanina puna pamuka PP...

HRK 534.00 763.20
19x14 cm simulacija spavanje mačka model, plastika i krzno obrt, zvuk mijau žuta mačka, dekoracija automobila božićni poklon w5838 Novo S popustom
19x14 cm simulacija spavanje mačka model, plastika i krzno obrt, zvuk mijau žuta mačka, dekoracija automobila božićni poklon w5838

Opis : ovaj predmet19сантиметровая igračka, jedna je stvar.Napomena : veličina podnoj je oko 25х20см, boja slučajni.kupnjom više, popust više .ako volite druge boje ili druge igračke, onda molimo imajte pogled na našoj trgovini da tražiti što volite od veze trgovine : šaljemo robu širom svijeta.ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, moramo odgovoriti vam u roku od 12 sati, a mi moramo učiniti sve što je moguće da ponudi bolju uslugu svim kupcima .

HRK 124.00 234.00
nova simulacija golubovi igračka leti bijeli simulacija golub lutka ptica dar oko 36x28cm Novo S popustom
nova simulacija golubovi igračka leti bijeli simulacija golub lutka ptica dar oko 36x28cm

Opis : veličine je oko 36x28cm 35899477849a Pozdrav, moj dragi prijatelj, dobrodošli u naš dućan, Hvala na posjeti! Detalji isporuke : mi ćemo brod van kroz koju odaberete što je prije moguće...

HRK 159.00 299.94
50 cm debeo realistične lutke Reborn Baby za djevojčice 20 puni силиконовое tijelo u crvenoj haljini baby Doll boca moda Bonecas Novo S popustom
50 cm debeo realistične lutke Reborn Baby za djevojčice 20 puni силиконовое tijelo u crvenoj haljini baby Doll boca moda Bonecas

Opis : Veličina lutke djevojke : oko 50 cm, Težina : oko 1,2 kg struktura : puno tijelo sastavljeno od uvoznog silikona, mekog na dodir, nije mekan, od tkanina tijela lutke, zglobove lako отвалятся, ako je pun силиконовое tijelo lutke previše blaga ; lutke mogu sjediti ili ležati ili ući u vodu, da se prate dijete, za tuš, ne će stajati i govoriti oči : tajvanski visoko kvalitetan akrilni oči; oči ne treperi kosa : ugrađuju uvozni moher, blag i nježan...

HRK 561.00 652.08
mali slatki plišani slon igračka mekani sivi slon lutka dar oko 50 cm, 2627 Novo S popustom
mali slatki plišani slon igračka mekani sivi slon lutka dar oko 50 cm, 2627

opis : veličine oko 50 cm, boja siva ako vam se sviđa 70 cm, 90 cm ili druge boje, kontaktirajte nas, hvala Detalji isporuke : mi ćemo brod van kroz koju odaberete što je prije moguće...

HRK 191.00 360.00